Besplatna OCT pretraga za sve kupce dioptrijskih naočala

Besplatna OCT pretraga za sve kupce dioptrijskih naočala

Zaboravite na duge liste čekanja! Optika Njego u suradnji s vodećim oftalmološkim centrom iz Zagreba, omogućuje svim kupcima dioptrijskih naočala besplatnu analizu vidnog živca!

Riječ je o kompjuterskoj analizi vidnog živca u sklopu kojeg se mjere njegovi različiti segmenti te debljina živčanih vlakanca. OCT je izrazito bitna pretraga koja mjerenja vrši u mikronima, vrlo sitnim jedinicama koje oku nisu vidljive što omogućuje rano otkrivanje različitih bolesti oka, čak i prije pojave prvih simptoma. Radi se naprednoj tehnologiji koja daje presjek ili 3D sliku mrežnice putem koje stručno osoblje Optike Njego sa sigurnošću može prepoznati pojavu različitih stanja i bolesti oka poput glaukoma, makularne degeneracije i dijabetičke retinopatije koje, ako se ne prepoznaju i ne liječe na vrijeme uzrokuju nepovratna oštećenja oka te na posljetku i sljepoću.

Redovna cijena OCT pretrage iznosi 500 kuna, koja se može obaviti samo u oftalmološkim poliklinikama, no Vi je uz kupnju dioptrijskih naočala možete dobiti besplatno u Optici Njego – jedinoj Optici u Makarskoj s ovom tehnologijom! Nakon obavljene pretrage, vaš nalaz očitat će specijalist oftalmologije iz Zagreba uz preporuku daljnjih koraka.

Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje obaviti OCT pretragu jednom godišnje, svim odraslim osobama starijima od 40 godina. Ako sami ulazite u ovu dobnu skupinu ili to čine vaša majka, otac, baka ili djed, iskoristite ovu pogodnost koja vrijedi za sve kupce dioptrijskih naočala.

Pozivamo vas da pravovremeno mislite o zdravlju svojih očiju i naručite se na besplatnu kontrolu vida + gratis OCT pretragu!

 

oct pretraga pregled vida

Podijeli s prijateljima

Pročitaj još

Vidi sve →