O nama

Optika Njego osnovana je davne 1993. godine u Makarskoj te je s vremenom postala vodeća optika u ovom dijelu Hrvatske. Dugogodišnja tradicija i iskustvo rezultirali su tisućama zadovoljnih i vjernih klijenata iz Hrvatske i inozemstva.

Naš tim optometrista teži izvrsnosti, kvaliteti i maksimalnoj posvećenosti svakom klijentu prilikom određivanja dioptrije i izrade dioptrijskih naočala.

Zadovoljstvo naših klijenata nam je uvijek na prvom mjestu, stoga se naši djelatnici pobrinu da iz naše optike izađete s naočalama koje će u potpunosti zadovoljiti vaše funkcionalne i estetske potrebe.

Optika smo s najvećim izborom svjetskih brandova na jednom mjestu. Kod nas možete pronaći širok asortiman sunčanih i dioptrijskih naočala renomiranih brandova, najnovije modele na tržištu, ali i ručno rađene modele brandova rijetko dostupnih na hrvatskom tržištu. Trudimo se uvijek ponuditi nešto novo i drugačije kako bi zadovoljili i najistančanije ukuse.

Naši djelatnici stoje vam na raspolaganju za sve informacije o raspoloživosti artikala ili pak za narudžbu modela koji trenutno nisu navedeni u webshopu.

Obratite  nam se s povjerenjem.

Podijeli s prijateljima