Ekskluzivno predstavljanje BALMAIN x AKONI kolekcije

Ekskluzivno predstavljanje BALMAIN x AKONI kolekcije

Još jednom smo se pobrinuli za organizaciju najatraktivnijeg događanja na našem području te je tako ekskluzivno u Optici Njego predstavljena nova Balmain x Akoni kolekcija sunčanih i dioptrijskih naočala. Naši posjetitelji imali su priliku prvi u Hrvatskoj upoznati se s najnovijim modelima iz ove luksuzne, dugoiščekivane kolekcije uživajući u slatkim zalogajima u odličnoj atmosferi.

balmain sunčane naočale

Švicarski brand Akoni Group i francuska modna kuća Balmain dugo su radili na dizajniranju kolekcije koja je rezultirala iznimno kvalitetnim naočalama koje sadrže jedinstvena i lako prepoznatljiva obilježja povijesne pariške kuće. Odvažan stil koji se proteže kroz ovu kolekciju odražava samouvjereni duh današnje "vojske" vjernih obožavatelja tzv. Balmain Army.

Brojni zlatni detalji podsjećaju na prepoznatljive zlatne medaljone i pozlaćene gumbe Pierrea Balmaina, kao i na važnost koju bogati ton ima na svakoj modnoj reviji Oliviera Rousteinga, kreativnog direktora modne kuće Balmain.

Olivier je iznimno uključen u svaki kreativni proces koji nosi ime Balmain, pa je tako i u ovoj kolekciji svaki dizajn vođen njegovom majstorskom rukom.

"Lud sam za cijelom linijom, ali postoji jedan poseban dizajn koji mi je iznimno drag. Cijeli tim je mogao uočiti moju ljubav prema tom jedinstvenom modelu u svakoj fazi razvoja – zbog čega su ga odlučili nazvati 'Wonder Boy'."- izjavio je Olivier Rousteing.

wonderboy sunglasses

 

Balmain x Akoni kolekcija dostupna je u našoj online trgovini, a dijelić s predstavljanja kolekcije vam donosimo u nastavku. 

 

akoni balmain sunčane naočale

 

akoni balmain sunčane naočale optika njego

 

optika njego makarska

 

akoni balmain collection optika njego

 

optika njego makarska

 

optika njego balmain akoni

 

akoni sunčane naočale optika njego

Podijeli s prijateljima

Pročitaj još

Vidi sve →