Otvorili smo prvu poslovnicu u Zagrebu

Otvorili smo prvu poslovnicu u Zagrebu

Novi slogan i kampanja pod nazivom Otkrij svoj #NJEGOstyle okreće se upravo svim dobnim skupinama, jer ponuda brendova i okvira pomno je odabrana kako bi istaknula vašu osobnost.

Tako su svojom prisutnošću otvorenje naše nove poslovnice uljepšali brojni poznati i influenceri poput Nataše Janjić, Lucije Lugomer, Anite Dujić, Ivane Čuljak, Iris Cekuš, Lune Valas koje su već pronašle favorite sunčanih naočala i dioptrijskih okvira iz najnovijih kolekcija brendova poput Dita, Valentino, Cartier, Gamine, Kuboraum, Mykita, Masunaga, Akoni, Balmain, Linda Farrow, Cutler&Gross, Fendi, Loewe, Celine, Oliver Peoples te mnogi drugi koje nudimo.

Poslovnica u Zagrebu otvorena je sa željom kako bi stanovnici Zagreba uživali u bogatoj ponudi limitiranih i ekskluzivnih dioptrijskih okvira i sunčanih naočala, kao i kvalitetnoj te besprijekornoj usluzi kontrole vida, pregleda za kontaktne leće, kontrole vida za djecu te mjerenje očnog tlaka.

 

Vrhunska suvremena oprema i kvaliteta usluga koje nudimo omogućuje da brzo i jednostavno obavite sve na jednom mjestu - od izbora dioptrijskih okvira, provjere vida do izrade naočala.

Osim u novootvorenoj poslovnici u Selskoj ulici 90b, modele naočala koji našu Optiku Njego čine jedinstvenom i drugačijom od ostalih - možete nas pronaći i u Makarskoj na čak dvije lokacije.

 

Zapratite nas i na društevnim mrežama  Instagram https://www.instagram.com/optikanjego/ i Facebook https://www.facebook.com/OptikaNjego

Podijeli s prijateljima

Pročitaj još

Vidi sve →