Valentino prešao u Akoni Group

Valentino prešao u Akoni Group

Modni brend sa sjedištem u Rimu potpisao je 10-godišnju licencu s Akoni grupom za dizajn, proizvodnju i distribuciju svojih kolekcija luksuznih naočala, a prva tri dizajna su predstavljena i nazvana su prema brojevima tri sjedišta Valentina kao počast Maisonu.

Sve sunčane naočale imaju  prepoznatljive Valentinove kućne kodove, kao što su nitne i njegov V-logo, i u bojama su koje jasno, ali suptilno prenose naslijeđe Haute Couture brenda. U izjavi, Valentino je rekao da je kreativni direktor Pierpaolo Piccioli zamislio novi pristup luksuznim naočalama kako bi prenio "vrijednosti Maison-a i majstorstvo couture-a", istovremeno nudeći "osobno, individualno i samoizražavanje" kroz proizvode.

Akoni Group ima za cilj istaknuti se čvrstom predanošću izradi, stručnosti i kvaliteti. U Akoni Group se nalazi i brend Balmain Paris.
Proizvodnja se odvija u najboljim svjetskim radionicama, u Japanu, koristeći samo najkvalitetnije materijale i cijenjene i najsuvremenije proizvodne tehnike.

Akoni Group progresivni je švicarski luksuzni koncern čiji je glavni cilj stvaranje bezvremenskih proizvoda visoke kvalitete koristeći materijale i metodologije koje poštuju čovječanstvo i naš prirodni okoliš.

 

 

 

Podijeli s prijateljima

Pročitaj još

Vidi sve →